Skip links

Nyttig Info

Takk for at du har sagt ja!

Støtteapparatet – en kritisk funksjon.

Uten trenere, oppmenn, dommere, kontrollkomité, valgkomité, styret og andre frivillige kunne vi ikke eksistert som klubb.

På denne siden vil vi prøve å samle nyttig info for deg som støtter Tastavarden. Ta kontakt hvis det er noe som mangler som burde vært lagt til!

Du er med på å forme fremtidens håndballspillere!

Utrolig kjekt at du vurderer, eller har sagt ja til å være del av støtteappartet til Tastavarden Håndballklubb. Det betyr mye for våre medlemmer. Det er alltid mye å sette seg inn i når man trer inn i en ny rolle, og den korteste veien til riktige svar er å spørre erfarne trenere på andre lag.

Tips fra håndballforbundet
Learn Handball
Klubbhåndboken
Lovnorm
Politiattest formål
Trener/oppmann oversikt

Vi trenger flere dommere!

Kunne du tenke deg å bli dommer for Tastavarden Håndballklubb? Vi vil gjerne ha deg med! Hvis du ikke enda har rette kvalifikasjonene til å bli dommer kan klubben kanskje sørge for at du får de rette kursene.

Kontrakt klubben

Ta del i å forme klubben!

Tastavarden Håndballklubb er drevet av foresatte og spillere. Vi har ingen ansatte i klubben og vi er avhengige av engasjerte medlemmer. Er du klar for å engasjere deg og være med på å forme klubbens fremtid? Vi trenger alltid flere engasjerte medlemmer til styret og andre verv.

Ta kontakt

STYREMØTEREFERAT

2021