Bli sponsor

Bli en medspiller til Tastavarden Håndballklubb!

smilejenter

Tastavarden Håndballklubb sitt formål er gjennom håndballsporten å fremme et sosialt miljø¸ der alle medlemmer kan utnytte og utvikle sine evner til glede for seg selv og andre. Vi mener at klubben er en trygg, god, sportslig og sosialt veldrevet bydelsklubb med hovedfokus på å bidra til et variert og godt oppvekstmiljø for barn og ungdom i bydelen.

Tastavarden Håndballklubb er nå en av de største klubbene i Stavanger. Klubben har 20 lag i aldersbestemte klasser (9 – 15 år) + minihåndballgrupper for barn mellom 5 – 8 år. Klubben har også senior lag for damer og herrer. Vi teller i dag 420 medlemmer, pluss ca. 50 voksne (frivillige) ledere.

Det koster å drive en slik klubb og vi er hele tiden på utkikk etter samarbeidspartnere/sponsorer som kan være med å bidra til at vi kan fortsette videreutviklingen, og som er interessert i å bli assosiert med det positive å støtte en bredde/bydelsklubb.

Vi tror at det å bli en medspiller til Tastavarden HK også vil reflektere positivt på selskapet deres, og håper dette kan være av interesse for dere.

Interessert? Ta kontakt via kontaktskjemaet på denne siden, eller epost sponsor_ansvarlig@tastavardenhk.no.

Ditt navn (obligatorisk)

Bedrift (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding